Chef: Aleš Šibav
Festivalski meni:cena na osebo: 54,00 € vinska spremljava 5 vzorcev 15 €)
Delovni čas:
sreda - sobota: 12 - 15h, 19 - 22h
nedelja: 12 - 17h
ponedeljek - torek: zaprto
Kontakt:
Restavracija Grad Kromberk
Grajska cesta 1, 5000 Nova Gorica
T: 05 30 27 160
M: 041 693 073
restavracija@gradkromberk.si
www.gradkromberk.si
Chef: Rok Rupnik
Festivalski meni:cena na osebo: 30,00 € (brez vina)
Delovni čas:
ponedeljek - četrtek: po predhodnem dogovoru
petek: 17 - 24h
sobota: 12 - 24h
nedelja: 12 - 17h
Kontakt:
Turistična kmetija Arkade
Črniče 91, 5262 Črniče
T: 05 36 66 009
M: 041 614 708
arkade.cigoj@siol.net
www.arkade-cigoj.com
Chef: Denis Ibrišimović
Festivalski meni:cena na osebo: 45,00 €
Delovni čas:
sreda - nedelja: 12 - 22h
ponedeljek, torek: zaprto
Kontakt:
Gostilna Podfarovž
Ulica Ivana Ščeka 2, 5271 Vipava
T: 05 36 65 217
M: 040 638 470
podfarovzgostilna@gmail.com
info@podfarovz.si
www.podfarovz.si
Chef: Peter Zavrtanik, Nuša Gregorc
Festivalski meni 1:cena na osebo: 28,00 €
Festivalski meni 2:cena na osebo: 40,00 €
Delovni čas:
Četrtek, petek, sobota, ponedeljek: 12h - 22h
Nedelja 12h - 18h
Kontakt:
Faladur
Ulica Ivana Ščeka 6, 5271 Vipava
M: 040 232 987
info@faladur.si
www.facebook.com/faladurajdovscina
Chef: Tomi Tratnik
Festivalski meni:cena na osebo: 27,00 € (brez vina)
Delovni čas:
sreda - nedelja: 10 - 22h
ponedeljek - torek: zaprto
Kontakt:
Gostilna Tratnik
Col 17, 5273 Col
T: 05 99 67 999
M: 041 379 090
milos.tratnik@gmail.com
www.gostilnatratnik.si
Chef: Anja Paljk Fabjan, Simon Volk
Festivalski meni 1:cena na osebo: 25,00 € (brez vina)
Festivalski meni 2:cena na osebo: 10 € (brez vina)
Delovni čas:
ponedeljek: zaprto
torek - nedelja: 11 - 22h
Kontakt:
Gostilna picerija Anja
Budanje 3/c, 5271 Vipava
T: 05 36 85 180
M: 041 750 704
anja.p.f@gmail.com
www.picerija-anja.si
Chef: Asmir Fetahović
Festivalski meni 1:cena na osebo: 30,00 € (brez vina)
Festivalski meni 2:cena na osebo: 30,00 € (brez vina)
Delovni čas:
ponedeljek - petek: 11 - 22h
sobota - nedelja: 12 - 22h
Kontakt:
Ošterija Žogica
Soška 52, 5250 Solkan
T: 05 300 52 40
M: 030 337 012
info@zogica.com
www.zogica.com
Chef: Matej Tomažič
Festivalski meni 1:cena na osebo: 45,00 € (brez pijače)
Festivalski meni 2:cena na osebo: 55,00 € (brez pijače)
Delovni čas:
četrtek - sobota: 12-15h & 18-22h
nedelja: 12-17h
Kontakt:
Majerija
Slap 18, 5271 Vipava
T: 05 368 50 10
M: 041 405 903
info@majerija.si
www.majerija.si
Chef: Tomaž Kavčič
Festivalski meni 1:cena na osebo: 100,00 €, 130,00 € (z vinom)
Delovni čas:
sreda - četrtek: 17 - 23h
petek - sobota: 12 - 23h
nedelja: 12 - 22h
ponedeljek, torek: zaprto
Kontakt:
Gostilna Pri Lojzetu
Dvorec Zemono, 5271 Vipava
T: 05 368 70 07
M: 041 617 408
zemono@zemono.si
www.zemono.si
Chef: Uroš Fakuč
Festivalski meni:cena na osebo: 80,00 € (Z vinsko spremljavo 125,00 €)
Delovni čas:
četrtek - sobota: 19 - 23h
ponedeljek, torek, nedelja in prazniki: zaprto
Kontakt:
DAM restavracija in vinski bar
Ulica Vinka Vodopivca 24, 5000 Nova Gorica
T: 05 333 11 47
M: 041 337 443
info@restavracija-dam.si
www.restavracija-dam.si
Chef: Tomaž Pižent
Festivalski meni 1:cena na osebo: 8,50 €
Festivalski meni 2:cena na osebo: 22,00 €
Delovni čas:
ponedeljek: 12 - 21
torek - sreda: zaprto
četrtek, nedelja: 12 - 21h
Kontakt:
Gostilna pri Izviru Hublja
VI. Prekomorska 75, 5270 Ajdovščina
T: 05 366 37 88
M: 041 201 924
izvirhublja@gmail.com
www.gostilna-izvir-hublja.si
Chef: Marko Bolčina
Festivalski meni:cena na osebo: 68,00 € (brez vina)
Delovni čas:
Obvezna rezervacija
Kontakt:
Turistična kmetija Saksida
Zalošče 12 a, 5294 Dornberk
T: 05 30 17 853
M: 041 208 345
info@vinasaksida.com
www.vinasaksida.com
Chef: Gregor Lisjak
Festivalski meni:cena na osebo: 40,00 € (brez pijače)
Delovni čas:
ponedeljek - torek: 12 - 15h, 18 - 22h
sreda - četrtek: zaprto
petek: 18 - 22h
sobota: 12 - 15h, 18 - 22h
nedelja in prazniki: 12 - 17h
Kontakt:
Gostilna Theodosius
Vrhpolje 80 B, 5271 Vipava
M: 040 232 090
lisjak.g@gmail.com
gostilna-theodosius.si
Chef: Beti Andlovic
Festivalski meni 1:cena na osebo: 50,00 € (s spremljavo treh buteljčnih vin)
Delovni čas:
sreda - nedelja: 12 - 18h
ponedeljek - torek: Zaprto
Obvezna vnaprejšnja rezervacija
Kontakt:
Penzion Sinji vrh
Kovk 10a, 5273 Col
T: 05 364 96 08
M: 031 836 813
sinji.vrh@gmail.com
www.sinji-vrh.si
Chef: Erik Batagelj
Festivalski meni 1:cena na osebo: 45,00 €
Festivalski meni 2:cena na osebo: 40,00 €
Delovni čas:
četrtek, petek, sobota: 12 -22h
nedelja: 12 - 15h
Kontakt:
Gostilna Termika
Ozeljan 6a, 5261 Šempas
T: 05 30 88 557
M: 031 894 694
termika@parklijak.com
www.parklijak.com
Chef: Jasmina Črv Čermelj
Festivalski meni 1:cena na osebo: 18,00 €
Festivalski meni 2:cena na osebo: 29,00 €
Delovni čas:
torek - petek: 10 -16h
sobota - nedelja: 10 - 21h
Kontakt:
Gostilna Sivi Čaven
Potoče 6, 5263 Dobravlje
T: 05 368 81 08
M: 041 488 786
gostilna.sivicaven@gmail.com